07
ápr 14

Vadállatok vs cukiság – állatmintás gyerekruhák

Oroszlán, tigris, leopárd, medve és gorilla. Hát ezek nem a legszelídebb állatok ezen a Földön, valljuk be. Viszont biztos vagyok benne, hogy otthon mindenkinek volt (vagy jelenleg is lapul valahol) legalább egy ezek közül plüssállat formájában. Akinek csak félig sikerült felnőnie, az tutira talál a cuccai között valami vadállatosat. Aki pedig már a gyereknevelés szakaszban tart, az pedig szinte mindenféle állatmintájú holmit beszerezhet gyermekének.

David Attenborough és társai általában nem a cuki oldaláról mutatják be a nagyérdeműnek ezeket a szőrös és kevésbé szőrös élőlényeket. Oroszlán papa vadászik az antilopokra meg a zebrákra, majd a zsákmányt közösen elfogyasztják, jóízűen marcangolva. Hát, ez nem éppen cukiság kategória, ahogy az sem, amikor medve úr lakóautóstul ront ránk családi kempingezés közben. Mindezek ellenére a vadállatok (főleg a bébivadállatok) cukik voltak és cukik is maradnak. Kis szőrös, puha lények, akiket – legyenek valójában bármilyen vadak az életben – mi totál aranyosnak, ártalmatlannak és ölelgetnivalónak látunk. Egyszerűen megunhatatlanok és ezen valószínűleg senki és semmi nem fog tudni változtatni. Mindenhol ott vannak: a játékboltokban, füzeten, radíron, bögrén, táskán, sapkán, pólón, nadrágon és szoknyán. Hemzsegnek tőlük a közösségi oldalak, a videómegosztók, millió vírusvideó száll az éterben.

Állatmintás póló

Ha nekünk nem is adatott meg, hogy kedvenc állatunkat a ruhánkon viseljük nap mint nap, most már gyakorlatilag bármi is legyen gyermekünk kedvence, biztosak lehetünk benne, hogy ruha formájában is hordhatja magán az óvodában vagy iskolában is – mondta a Tarkakucko.hu gyerekruha webáruház szakértője. Ráadásul az állatminta mindig is menő volt a felnőtteknél és a gyerekeknél is. Ha vadállat szempontból vizsgáljuk a dolgot, akkor a tiniknél és a felnőtteknél egyértelműen a különböző állati mintázatok, tehát a leopárd minta és a zebra minta áll az első helyen. Míg a kisebbeknél a különböző meseszerű, néha nem létező lényeket, állatokat ábrázoló illusztrációk vagy rajzfilmfigurás ruhácskák. Ha tehát szeretnénk állatbarát gyermekünk kedvében járni, vagy kezdi kinőni a meglévő ruhatárat, akkor szerezzünk be egy pár vadállatos, cuki gyerekruhát.


Copyright © 2018 Bben blog