11
sze 14

Tippek az első randira (Nem csak férfiaknak!)

Moziba menni, megnézni a legújabb romantikus vígjátékot, majd elmenni vacsorázni, ez a tökéletes első randi! Vagy mégsem?

Első randi a moziban

Általában a férfi az, akire rá van bízva, találjon ki valamit az első találkára, és a forgatókönyv gyakran a fent említett mozi, majd vacsi. Természetesen erre is készülni kell, és mivel már többen is kipróbálták, valószínűleg baj sincs belőle, tutira beválik. Ne de vannak lányok, akiket jobban le kell nyűgözni, vagy fiúk, akik keservesen próbálnak valami eredetivel előrukkolni, nos mi ilyen helyzetekre szedtünk össze néhány javaslatot.

Egy jó első randi lehetővé teszi a nyugodt beszélgetést, ismerkedést, ugyanakkor nem helyez rátok akkora nyomást, hogy úgy érezzétek szüntelenül beszélnetek kell. (A kínos csöndet ugye senki sem szeretni!?) Tehát az első randin megfelelő egyensúlyban kell lennie a beszélgetésnek és a kellemes kikapcsolódásnak. Továbbá azt is meg kell jegyeznünk, hogy nem minden randi ötlet válik be minden típusú lánynál vagy fiúnál. Mielőtt tehát azt terveznéd, hogy a szabadban fogtok órákat sétálni vagy biciklizni, győződj meg róla, hogy a lány sportos alkat-e. Amennyiben pedig múzeumba látogatnátok, nem árt ha mindketten művész lelkek vagytok, hiszen különben elég unalmas lenne a sok kép között némán mászkálni.

Programok, melyek biztosan beválhatnak:

 • Borkóstoló
  Ha mindketten csak egy kicsit is szeretitek a borokat, ez a tökéletes helyszín. Azon túl, hogy finomakat ihattok, ehettek, még tanulhattok is valamit, valamint beszélgetni is könnyebb ha vannak mások rajtatok kívül és van közös téma (ez esetben a borok).
 • Saját készítésű vacsi
  Ha igazán profinak érzed magad a konyhában, bátran készíts vacsorát az első randin, ezzel biztosan leveszed a lábáról a partneredet. Sőt ha a randitárs benne van, együtt is főzhettek, ez pedig még izgalmasabbá teszi az estét, és kicsit kötetlenebbé.
 • Limuzinos városnézés
  Lehet, hogy nem ez a legolcsóbb randi tippünk, de a luxus mindenkit elbűvöl. Hiszen hányszor ül egy ember limuzinban? Nem sokszor, talán soha sem, pedig bárki meglepheti vele partnerét. A limuzin kölcsönző cégek gondoskodnak a kényelemről, a behűtött pezsgőről. Egy randi esetében előre megbeszélheted a sofőrrel, hogy merre vigyen, így egy este alatt felkereshetitek a város legromantikusabb helyeit. Ha bérelni szeretnél, nézz utána a pontos áraknak, mert lehet, hogy olcsóbb, mint azt elsőre hinnéd.
 • Bowling, minigolf, jégkorcsolya, biliárd stb.
  Az ilyen laza, sportos programok előtt mindenképpen beszéljétek meg, hogy mindketten szívesen benne vagytok-e. Persze a legtöbben miért ne lennének benne? Még ha soha életében nem próbálta valaki ezeket, akkor is jó lehetőség az ismerkedésre és a szórakozásra, na meg a közös tanításra és tanulásra.
 • Állatkert
  Az állatokat mindenki szereti, illetve itt biztosan nem fogytok ki a mondanivalóból, hiszen körbe mindenhol vicces, furcsa, aranyos állatok mászkálnak. Arról nem is beszélve, hogy közösen megetethetitek őket, illetve rengeteg fotót is készíthettek.


Copyright © 2018 Bben blog