25
ápr 12

Mit kell megadnunk a gyorshitel kalkulátorban?

A gyorshitel kalkulátor egy olyan segítség, amelynek igénybe vételével nemcsak arról tájékozódhatunk, hogy milyenek az adott pénzintézet által kínált gyorshiteleknek a kondíciói, de lehetőségünk van akár személyre szabott ajánlatot is kérni, valamint arra is akár, hogy kiderítsük a számunkra leginkább megfelelő hitel feltételeit. Azonban ezen kívül arra is tökéletes, ha csak tájékozódni szeretnénk erről a hitelformáról, hogy ha esetleg valamikor biztosan szükségünk lenne rá, ne zavarjon meg hogy valamit nem értünk.

A gyorshitel kalkulátor mezőiben beállíthatunk mindent, egyedileg, személyre szabottan, így megtudhatjuk, hogy az általunk kiválasztott feltételek mellett milyen részletekre számíthatunk. Például legelsőnek megadhatjuk a gyorshitel futamidejét, amely lehet akár egy év, kettő, három, és még sorolhatnánk egészen nyolcig, hiszen minimum egy, maximum nyolc év lehet a gyorshitel futamideje. Ezen kívül természetesen megadhatjuk azt is, hogy mennyi lehetne a gyorshitelünkben igényelt hitel összege, vagyis ez annyit jelent, hogy itt adhatjuk meg azt az összeget, hogy mennyi hitelt szeretnénk felvenni.

Mivel a gyorshiteleknél a fedezetként egy gépjármű szolgál általában, ezért ennek a gépjárműnek az évjáratát is meg kell adnunk. Ez alapján szükséges, hogy beírjuk a kalkulátorba az évet, és hónapot, de arra mindenképp ügyeljünk, hogy a gyorshitel lejáratánál a gépjármű nem lehet több, mint 15 éves. Ezen kívül a futamidőt tehát hónapokra lebontva adhatjuk meg, amelyet 12 havonta számol a kalkulátor. A hitelbírálathoz szükséges az is, hogy megadjuk, hogy rajta vagyunk e a BAR, vagy másképp nevezett KHR listán.


Copyright © 2018 Bben blog